Astrologiföreningen Vintergatan

 
 

SE TECKNEN

fortsättning från sida 2 ...

 

 

 

 

 

 
 

Vågen

Ansikte: Påminner om Oxens; stiliga män med något feminina drag. Hos kvinnor/flickor kan Vågen ibland ge ett dockaktigt utseende, lite för sött på något vis. Välformade läppar. Det finns något lystert i huden.

Psykiskt: Oxens mildhet finns också här, i kombination med ett slags sinnets ”lätthet” då kvinnliga vågar är världsmästare på att flirta. Vågen kan förefalla ha ett distanserat förhållande till världen, att inte riktigt vilja kännas vid dess ofullkomlighet, som ibland kan ge intryck av att inte riktigt vara närvarande. Bryr sig också påtagligt om sitt utseende, och kan vara en riktig klädsnobb.

Skorpionen

Ansikte: Liksom Jungfrun tycks ansiktet vara ganska ”alldagligt”, men kan ibland vara riktigt fylligt på grund av vattenelementet. Ansiktsuttrycket tenderar åt det ledsna eller direkt avvisande. Skorpionen är den man sist sätter sig bredvid på bussen.

Psykiskt: Det man märker på flera mils avstånd är den fasta djupa blicken, fylld av samma ”medveten-het” som hos eldtecknen, den kommer från ”livets källa”. Blicken kan verka hypnotisk i vissa fall. Vissa Skorpioner har ”inåtvända” ögon som om de ständigt går omkring i post-orgasm tillståndet. Som för att dölja de intensiva känslodjupen är Skorpionen mästare på att anta en blaserad framtoning. Under normala fall gör Skorpionen mycket lite för att dra uppmärksamhet till sig, snarare tvärtom

Skytten

Ansikte: Om man kan tala om ett typiskt skytthuvud så är det en ”frankensteinskalle”, alltså mycket höga tinningar (om ni inte tror det så vänta bara tills bildbeviset under vår programkväll). Ansiktet delar annars samma styrka i dragen som de två eldtecknen, trots frankensteintinningarna är ansiktet vackert och attraktivt. Skytten kan ha stora framtänder. Vissa skyttar har ”häst-ansikte”.

Psykiskt: Den medvetna blicken har vi talat om redan. En viss arrogans (som kan finnas hos de andra eldtecknen också) kan skina igenom, man är liksom ”större än världen” och breder ut sig ordentligt i leende och mentalitet (och ibland kroppsligen). Man närmar sig livet med en attityd av att allt löser sig i slutändan, något som kan förklara att Skytten ibland ser ut som om den har klätt på sig i ett kompakt mörker.

Fortsätt läs sida 4...

 
 

©2004 – Astrologiföreningen Vintergatan |